Son Haberler

13 Ağustos 2013 Salı

İlkleri Yaşatan Akıllı Telefon "LG G2" Tanıtıldı. Detayları Burada!!


Akıllı telefon dünyasında fazla adı geçmeyen LG son dönemde çıkardığı Optimus G ve Optimus G Pro dan sonra dünyada şuan en güçlü akıllı telefon olarak görülen ve bazı özellikleriyle piyasada ilk olan akıllı telefon LG G2 ile birlikte gündeme yeniden giriş yaptı.

LG G2 tasarım olarak ta diğer telefonlardan çok farklı bir yapıda bulunuyor. 138.5 x 70.9 x 8.9 mm lik boyutlarda ve 143gr ağırlığında olmasının yanı sıra 5” boyutundaki 432ppi ve 1920*1080p True HD-IPS LCD ekranda ve telefonun yanlarında hiçbir fiziksel tuş yok. Telefonu açma/kapama butonu ve ses açma/kapama butonu kameranın altına konumlandırılarak daha rahat bir kullanım amaçlanmış. Ses açma/kapama butonuna basılı tutulduğunda QuickMemo, kamera gibi uygulamalara kısa yoldan erişebiliyoruz.

Bu telefonu diğer telefonlardan ayıran ve güçlü kılan diğer bir özelliği ise donanımı. LG G2 2.26 GHz hızında 4 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 800 işlemcisine sahip, LG bu donanımın yanına Adreno 300 GPU ekleyerek oyun performansını en üst seviyeye çıkarmış. Real Racing gibi zorlayıcı oyunlar bile İphone 5 ve Galaxy S4 e göre daha akıcı bir şekilde oynanabiliyor. 2 GB Ram e sahip G2 16 ve 32 GB kapasite alanı ile satışa sunuluyor ancak microSD desteği sayesinde bu hafızayı arttırabilmek mümkün. 

LG G2 bu kadar yüksek özelliklere sahip olmasına rağmen tam yükte çalışsa bile 3000 mAh bataryası ile 1 günü çıkardığı söyleniyor. G2’ de 13mp arka kamera ve 2.1mp ön kamerasının sahip olduğu led flaş,hdr ve görüntü sabitleme gibi özellikleri ile gece ve gündüz kaliteli çekim sunuyor.
G2 piyasaya Android 4.2.2  sürümü ile çıkıyor ancak LG yetkilileri çıktıktan kısa süre sonra Android 4.3 ile güncelleneceğini belirtti. Telefon Wi-Fi, Bluetooth 4.0 ve microsim kart özelliklerinin yanında 4G teknolojisine kadar destekliyor. Bu özellik ile Türkiye’de 3.5G ile yüksek hızda internet deneyimi ve veri alışverişi sağlayabilirsiniz.

Telefon bu kadarla bitmedi LG nin kendi geliştirmiş olduğu birçok yazılım ile birlikte Eylül ayında 2000TL gibi bir fiyatla satışa sunulması beklenen telefondaki uygulamalar şunlar;

Slide Asside: Telefonu kapatmadan 3 adet uygulamayı kaydederek daha sonra kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.
Answer Me: Telefona çağrı yapıldığında telefonda herhangi bir tuşa basmaya gerek kalmadan telefonu kulağınıza götürdüğünüz anda çağrı otomatik olarak cevaplanıyor.
Capture Plus: Telefondan almış olduğunuz ekran görüntüsü üzerinde değişiklik yapmanıza olanak sağlıyor.
Quick Remote: Bu uygulama ile evinizdeki birden fazla cihazı kumanda edebileceksiniz.
Plup & Pop: Çeşitli USB bağlantı seçenekleri sunuyor.
Text Link: Mesajlarınızdaki önemli yazıları alıp bunları aramalarınızda kullanabiliyorsunuz.
Guest Mode: Kişisel kullanıcı bilgilerinizi korumaya yardımcı olur.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Designed By Published.. Blogger Templates